Премини към основното съдържание

СиДиЕл е основана през 1992. Българска компания с утвърдена история и традиции в качественото обслужване, в изграждането на дългогодишно партньорство с клиенти и контрагенти.

Индивидуалното отношение и творческият подход прави фирмата изключително търсена на пазара. Многообразните услуги и бутиково решение водят до широк спектър от клиенти. Измежду тях могат да се наредят корпоративни имена, както и имената на много клиенти, търсейки нови, модерни переспективи за своя дом.

Екипът, ръкоден с професионализъм и вещина, е изграден от специалисти с опит и рутина в съответната сфера. Високото качество, постигнато с дициплина и чувство за отговорност, е защитено със Сертификат за Качество ISO 9001:2008. Фирмата има система за управление по отношение на околната среда и за управление на здравето и безопасността при работа, съответно защитени със сертификати ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007.

Дейността на СиДиЕл в областта на климатизацията е изключително разнообразна – от изграждане инсталации на хотели, банки, призводствени помещения, административни сгради и заведения до климатизирането на жилища и отделни стаи. Качеството е гарантирано от марките климатици, с които фирмата работи.

По отношение изграждането на вентилационни инсталации, СиДиЕл съблюдава съвременните изисквания-системата не само да обновява въздуха в помещението, а също така да почиства, oвлажнява, нагрява или охлажда подавания въздух до нужната температура, създавайки в помещението желания комфорт в съответствие с предназначението му. Гамата изградени вентилационни инсталации отново е широка и разнообразна – заведения за хранене, производствени бази, хотели и др.

В изграждането на слънчевите системи за битова гореща вода и отпление СиДиЕл работи със продуктите на световно признати производители, гаранция за беузпречно качество. Широкият спектър услуги, които фирмата предлага, позволява изграждането на специфични решения за всеки дом или обществена сграда, свързани с използването на слънчевата енергия.

Отоплителните уреди, които СиДиЕл предлага са прекрасен, практичен аксесоар за всяка стая или баня в дома, офиса или търговското помещение.

И накрая, за да удовлетвори напълно своите клиенти, СиДиЕл разполага с богато разнообразие от аксесоари за баня – дозатори, държачи, етажерки и др – както и многобройни консумативи от естествени материали.